Activiteiten zomerstek

16 juni 2020

In 2020 organiseert Stek een 'light editie', met minder activiteiten dan in voorgaande jaren en rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Weliswaar met minder workshops dan andere jaren en met maatregelen om op een veilige manier bij elkaar te kunnen komen
Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties in Den Haag. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Zomerstek 2020 vindt plaats van 20 juli t/m 28 augustus 2020. Er is keuze uit uiteenlopende activiteiten. Voor zomerstek dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot 29 juni 2020. Meer informatie over alle activiteiten en het aanmeldformulier, vind je op deze website.

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313