Stille week

Op Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en op Paasmorgen zenden we online kerkdiensten uit. Deze zijn dan te bekijken via onze website. Voor de kinderen is er in de Stille Week elke dag een Godly Play verhaal online beschikbaar, als voorbereiding op Pasen.

► Godly Play verhalen - 9 tot 12 april
► Onine viering Witte Donderdag - 9 april
► Online viering Goede Vrijdag - 10 april
► Online viering Stille Zaterdag - 11 april
► Online viering Paasmorgen - 12 april

Boekje 'Van Palmpasen naar Pasen': om thuis te lezen en te vieren
Voor wie met kerkomroep of internet niet zo vaardig is, is het een mogelijkheid om thuis te vieren en elke dag een moment van bezinning te hebben. Wanneer we bidden, lezen, zingen en stil zijn vormen we de kerk, het lichaam van Christus, ook al kunnen we niet lijfelijk bij elkaar zijn in deze Stille Week.
Bekijk/download hier het boekje 'Van Palmpasen naar Pasen'. Dit boekje is bedoeld voor thuisgebruik in de Stille Week.

Gebedsgroep

01 dec 2021 om 20.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

02 dec 2021 om 17.30 uur

Sinterklaasfeest in de Kinderwinkel

Adventstijd en Kerstchallenge: Geef Licht!

De tieners gaan in de Adventstijd iets heel stoers doen: ze zullen de nacht van 18 op 19 december in een tent kamperen in het kader van de Kerstchallenge van de Kerk in Actie: Geef Licht! U kunt de tieners sponsoren!

In november is het lied van de maand: "Laat zo je licht maar schijnen".

> Zing je mee?

Meditatie door Jantine Veenhof