Welkom bij wijkgemeente De Drieklank!

De Drieklank is de protestantse wijkgemeente voor de Haagse stadswijken Laak, Moerwijk en Valkenbos. De Marcuskerk is het gebouw dat bij onze gemeente hoort. De Drieklank is er voor iedereen, een open en gastvrije plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen zingen we, bidden we en luisteren we naar de bijbel.

Kerk-zijn en corona

Voor de kerkdiensten in de Marcuskerk voeren we een aantal aanpassingen door, die vanaf zondag 7 november 2021 gelden.

(bijgewerkt dd 6 november 2021)

Gedicht van de maand

Donker zijn soms mensendagen
als de onmacht hoop weerspreekt.
Nergens sporen van een teken
dat de ban van wanhoop breekt.

Kerkdienst thuis

De vieringen in de Marcuskerk worden gratis uitgezonden in geluid en beeld via de kerkomroep.

Ze zijn ook te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

Financieel bijdragen

Wilt u dat onze wijkgemeente een plek van betekenis is voor mensen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en terecht kan voor verbondenheid met God en met elkaar? Wilt u dat de kerk zichtbaar en aanwezig blijft in de stad? Draag dan financieel uw steentje bij!

Een aantal recente foto's uit de Marcuskerk.

Gebedsgroep

01 dec 2021 om 20.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

02 dec 2021 om 17.30 uur

Sinterklaasfeest in de Kinderwinkel

Adventstijd en Kerstchallenge: Geef Licht!

De tieners gaan in de Adventstijd iets heel stoers doen: ze zullen de nacht van 18 op 19 december in een tent kamperen in het kader van de Kerstchallenge van de Kerk in Actie: Geef Licht! U kunt de tieners sponsoren!

In november is het lied van de maand: "Laat zo je licht maar schijnen".

> Zing je mee?

Meditatie door Jantine Veenhof