di 24 december 2019

Kerstwandeltheater en kerstnachtdienst m.m.v. gospelkoor 'Happy Days' (Marcuskerk)

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 18.30 uur  - 21.30 uur

Op kerstavond werken we als Marcuskerk samen met Geloven in Moerwijk en de Kinderwinkel!

Het programma ziet er als volgt uit:
18.30 uur: start Kerstwandeltheater door de wijk.
20.00 uur: koor Happy Days zingt buiten voor de kerk en we genieten van lekker eten en binnen zijn er knutsels voor de kinderen.
20.30 uur: start Kerstavonddienst met koor Happy Days.

Van harte welkom bij het Kerstwandeltheater door de wijk, bij het eten en de Kerstavonddienst. Het koor Happy Days uit Maassluis zal ons in de dienst begeleiden.
We hopen met elkaar op een prachtige avond waarin we vol verwachting uitzien naar het Kerstkind!

Voorganger: ds. Jantine Veenhof, wijkpredikant

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b